Lucca

Efter en god nat søvn og brusebad i et meget specielt badeværelse (se billed), spiste vi morgenmad i spisesalen som absolut ville være godkendt hos enhver Disney fan (se billed).

Nu var det tid til at komme ud og se byen. Hvores strategi var at lege højre/venstre og opleve undervejs. Kl 9 søndag morgen er der meget stille i Lucca 🙂 Så vi nåede de to tårne hvor man kunne klatre op ad mange trapper til toppen og en formidabel udsigt (mange billeder). Det første tårn, der voksede der træer på toppen og det andet tårn var klokketårnet, hvor vi oplevede halv 12 slagene på de tre store klokker. Byen er fyldt med kirker – store og små – mange med en ‘falsk’ facade. Sådan nærmest kulisse agtig (der er billeder af det også). Masser af søjler på fronten, alle forskellige!!

Derefter en tur rundt den halve bymur. Vi fandt en lille Osteria, hvor der var mange lokale på den ene side og plads til os turister rund om hjørnet 🙂 God mad og en OK flaske hvidvin og masser af vand. Vi sad der 2 timer i den værste middagshede. Så en tur tilbage til hotellet gennem de små smalle gader.

Nu er der så dømt pause i et køligt hotelværelse. I aften prøver vi at finde et enoteca…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s