Monteriggioni – hviledagen

Vi har sovet godt. Ikke hørt noget til de andre gæster. Morgenmaden var god og masser at vælge mellem. Der sad to amerikanske par, hvor den ene dame talte konstant og meget højt. Vi kan jo håbe at de er rejst 🙂

Ejgil besluttede at hans fødder ville have det godt med at ikke gøre noget og at han jo havde en bog som skulle læses…

Så jeg tog på en lille ekspedition til Monteriggioni. Der er jo ikke lang, vel ca 1, 5 km, så det tog ikke lang tid at komme der over/op. Det var stadig tidlig formiddag så der var ikke mange turister – endnu. En tur ind i den gamle kirke, hvor der formodentlig har været korsridder Den er ikke så stor – passende til byens størrelse. Ved siden af var der et pilgrims herberg hvor en overnatning med morgenmad koster 20 EUR. Sikkert en anden pris end det vi har givet på Gallinaio 😉 Jeg fandt en lille sti som gik udenfor bymuren, som jeg fulgte. Udsigten er den samme som ovenpå muren, men koster ikke noget. Jeg ringede til Inge og vi fik en lang snak 🙂 Jeg havde nemlig kommet forbi et figentræ med masser af små finger på og sendte et billed af dem til hende. Vi blev enige om at der var stor chance for modne finger i september når vi kommer her ned igen 🙂 MUMS!

Når jeg forlod borgen var alle de andre turister begyndt at komme, støjniveauet var steget betydligt. Godt at komme derfra. Vel tilbage på hotellet og freden, fandt jeg Ejgil i ‘borggården’. To caffe Doppio blev bestilt og livet er dejligt!! :-)))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s